Konsert på Oktoberteatern 27 november

Konsert på Oktoberteatern 27 november

Konsert på Oktoberteatern 27 november

Konsert på Oktoberteatern 27 november

Tidig julklapp från Kajsa Larsson när hon och hennes band inleder advent med konsert

Under hösten färdigställer singersongwritern Kajsa nyinspelad musik, men ger smakprov med konsert på Oktoberteatern 27 november.

Första advent, söndagen den 27 november kl 16.00 anordnas en konsert då singersongwritern uppträder med ett fyrmannaband på Oktoberteaterns scen. I september gav Kajsa Larsson en fullsatt konsert på ångbåten Ejdern i Södertälje. Hon framförde flera nyskrivna låtar med sitt band, och bjöd på både sväng och gung. Nu är hon alltså tillbaka och bjuder åter in Södertäljeborna att ta del av hennes musik.

Köp biljetter här!

”Det är ju live som det verkligen händer saker med musiken. Inspelningsprocessen är jätterolig, och spännande, men det är nu som det verkligt roliga sätter fart, när jag och bandet får framföra låtarna inför publik. Varje person i publiken bidrar till energin i rummet och gör varje speltillfälle speciellt.”

Kajsas sound är unikt. De nya låtarna har influenser av neosoul och pop där lyssnaren får ta del av både mörka och lättsamma texter som berör. Under kvällen framförs även en och annan jullåt för rätt stämning. Det är trots allt första advent! Som tidig julklapp tolkas även musik från bland annat Björk och tv-serien Babylon Berlin, med flera svenska översättningar.

Kajsa Larsson är singersongwritern med många strängar på sin lyra. Utöver att arrangera konserter och syssla med sin egen musik, är hon verksam som trubadur både själv och i duo, och är en del i det kvinnliga artistkollektivet Chic Happens. Hon driver coverbandet Floor Filler Band som spelar moderna och välkända radiohits, och jobbar som logoped.

Medverkande:

Kajsa Larsson – sång

Anders Wolf – klaviatur

Jacob Rydberg – gitarr

Johan Hedeland – trummor

Olof Fjellström – bas

Lisa Norman – ljudteknik

Datum: söndag 27 november 2022

Tid: konserten börjar kl 16.00

Plats: Oktoberteatern, Slussgatan 1, 151 71 Södertälje

Biljetter: 195 kr för vuxna, 150 kr för pensionär, samt ungdom upp till 24 år

Förköp på https://www.tickster.com/sv/events/r3uem1rz0r5j2kb/2022-11-27/kajsa-larssons-konsert 

Denna konsert på Oktoberteatern 27 november produceras av Kajsa Larsson med stöd från Kulturrådet, och i samarbete med Oktoberteatern.

Relaterade länkar

Hemsida http://www.kajsa-larsson.se 

Oktoberteatern http://oktoberteatern.se/ 

Kulturrådet https://www.kulturradet.se 

Köp biljetter här!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar!