Underhållning på företagsfesten, uteserveringen eller den privata festen

Kajsa har showat, spelat, sjungit sina låtar och dansat på scener runt om i Europa sedan 2006. Som trubadur använder Kajsa gitarr, och stompbox. Hon tar med sig och sköter ljudanläggning själv, och ljus till scenen kan också tas med. 

I repertoaren hittar du bland annat U2, Rihanna, Beyonce, Ed Sheeran, Sia, Veronica Maggio, Sabina Ddumba, Lauren Hill, Brandi Carlile, Lisa Ekdahl, Cornelis Vreeswijk, Melissa Horn, Beatles, Tracy Chapman, Creedence Clearwater Revival, Eagles m.fl.

Söker du en trubadur till din fest, middag, mingel eller restaurang?

Kajsa anpassar repertoaren efter det som passar ditt event. Till mingel kan lugnare musik och feelgood-låtar ordnas. Till krogen med blandat klientel som stammisar och nya gäster kan klassiska trubadurlåtar, och ny catchig musik som man kan sjunga med i ofta passa bra. Ring Kajsa för ett förutsättningslöst telefonsamtal där du berättar dina behov, förutsättningar och önskemål, och för att få offert på tel 0739771972. Eller fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan, så ringer Kajsa upp (kom ihåg att lämna telefonnummer)! Covers, egna låtar, trubadur, duo, eller coverband. Möjligheterna är i princip oändliga 😉

Söker du en duo eller akustiskt minicoverband? Läs här duon Karin & Kajsa

Söker du coverband? Läs här Floor Filler Band

Recensioner

”Kajsa spelade och sjöng på min 50-årsfest och det blev en helt fantastisk upplevelse. Hon var väldigt lyhörd för vilken typ av musik och känsla vi ville ha och anpassade uppträdandet efter hur kvällen formade sig. Kajsa har ett helt eget sound och den allra största behållningen var när hon spelade sin egen musik. Många gäster har kommenterat det professionella och stämningsfulla uppträdandet och jag hoppas få förmånen att uppleva Kajsa live igen. Jag kan starkt rekommendera henne.”

Anna Bromander, Göteborg, 2021

”Kajsa spelade och sjöng på vår firmafest och arrangerade dessutom ett helt fantastiskt musikquiz med en bra bredd för våra anställda! Inte bara det att Kajsa sjunger och spelar bra, hon har en talang för att entusiasmera och få med alla. Kajsa är mycket lyhörd och anpassade musik och upplägg helt efter våra önskemål. Musiken fick både unga och gamla att svänga på höfterna och vi är mycket glada och nöjda över en fantastisk kväll med henne!”

Aurora Innovation AB, Uppsala, 2018

Kajsa spelar och sjunger Born This Way