Floor Filler Band

Floor Filler Band är coverbandet som framförallt riktar in sig på moderna radiohits. Med dansanta beats och glada toner låter vi publiken dansa natten lång! Floor Filler Band är ett coverband som hade premiär under sommaren 2019. Alla medlemmarna har lång erfarenhet av musikbranchen, och är utbildade musiker/artister från Södertälje och Stockholm. Vi spelar gärna i områdena kring Stockholm och Södertälje, och tar oss även längre bort efter överenskommelse!

I repertoaren hörs låtar från bland annat Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, Robyn, Icona Pop, Britney Spears, Veronica Maggio, Tomas Stenström, Avicii och Roxette. Vi plockar även in favoriter från 50-talet och framåt! För mer videos se Floor Filler Bands spellista på YouTube. Länk här

För offert eller bokning kontakta Kajsa Larsson.

Tel. 0739771972

kajsa@kajsa-larsson.se

Följ oss gärna på Instagram @floorfillerband

F-skatt finns.

Recension

”Vi är så nöjda! Det var länge sedan jag dansade så mycket nångång och sån bra blandning på musik så det passade alla som var där. Mina barn ville inte gå och sova för de så gärna ville dansa. Min dotter var helt förtrollad av dina glittriga kläder.”

Emelie och Robert, bröllopsfest, Södertälje, juli 2022

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar!