Underhållning på företagsfesten, uteserveringen eller den privata festen

Kajsa har showat, spelat, sjungit sina låtar och dansat på scener runt om i Europa sedan 2006.

I repertoaren hittar du bland annat U2, Rihanna, Beyonce, Ed Sheeran, Sia, Veronica Maggio, Sabina Ddumba, Lauren Hill, Brandi Carlile, Lisa Ekdahl, Cornelis Vreeswijk, Melissa Horn, Beatles, Tracy Chapman, Creedence Clearwater Revival, Eagles, Metallica m.fl.

Söker du en trubadur till din fest, middag, mingel eller restaurang? Kajsa anpassar repertoaren efter vad som passar ditt event. Till mingel ordnas lugnare musik och feelgood-låtar. Till krogen med blandat klientel som stammisar och nya gäster blir det klassiska trubadurlåtar och ny catchig musik som man kan sjunga med i. Ring Kajsa för ett förutsättningslöst möte där du berättar dina behov,  förutsättningar och önskemål, och för att få offert på tel 0739771972.

Kajsa tar med sig och sköter ljudanläggning själv. Kom ihåg att berätta hur stor lokalen är och hur många i publiken som väntas, när du berättar om ditt evenemang. Även ljus till scenen kan tas med.

Tillsammans med vapendragaren och trubaduren Karin Gunnars bildar hon även den härligt sammansvetsade duon Karin & Kajsa som få går oberörda förbi. Under 2017 underhöll de på Tolv Stockholm under hela julbordsperioden och de spelar på bröllop, privata jubileum och krogar. Duon kör moderna covers och igenkänningslåtar. Uppsättningen är två gitarrer, trumlåda och stämsång, vilket gör att det låter som ett akustiskt minicoverband. Både Karin och Kajsa har lång erfarenhet av att jobba som showartister, interagerar med publiken och får publiken att släppa loss. Passar för dig som ska ha fest och vill ha riktigt god stämning och livemusik, men har begränsat med utrymme och en mindre budget.

Sommaren 2019 hade coverbandet Floor Filler Band premiär! Det består av 4-5 erfarna och professionella musiker. Floor Filler Band spelar moderna radiohits som får folk att dansa loss ordentligt på dansgolvet. Passande för dig som ska ha en stor fest och vill ha riktigt bra drag!

Kontakta Kajsa för att prata om hur ni vill att ert evenemang ska läggas upp. Covers, egna låtar, trubadur, duo, eller coverband? Möjligheterna är i princip oändliga 😉

Välkommen att boka eller ringa för att få offert! Tel 0739771972

Recensioner

”Kajsa spelade och sjöng på min 50-årsfest och det blev en helt fantastisk upplevelse. Hon var väldigt lyhörd för vilken typ av musik och känsla vi ville ha och anpassade uppträdandet efter hur kvällen formade sig. Kajsa har ett helt eget sound och den allra största behållningen var när hon spelade sin egen musik. Många gäster har kommenterat det professionella och stämningsfulla uppträdandet och jag hoppas få förmånen att uppleva Kajsa live igen. Jag kan starkt rekommendera henne.”

Anna Bromander, Göteborg, 2021

”Kajsa spelade och sjöng på vår firmafest och arrangerade dessutom ett helt fantastiskt musikquiz med en bra bredd för våra anställda! Inte bara det att Kajsa sjunger och spelar bra, hon har en talang för att entusiasmera och få med alla. Kajsa är mycket lyhörd och anpassade musik och upplägg helt efter våra önskemål. Musiken fick både unga och gamla att svänga på höfterna och vi är mycket glada och nöjda över en fantastisk kväll med henne!”

Aurora Innovation AB