Underhållning på företagsfesten, uteserveringen eller pubkvällen

Kajsa har showat, spelat, sjungit sina låtar och dansat på scener runt om i Europa sedan 2006.

I repertoaren hittar du bland annat U2, Rihanna, Beyonce, Ed Sheeran, Sia, Veronica Maggio, Sabina Ddumba, Lauren Hill, Brandi Carlile, Lisa Ekdahl, Cornelis Vreeswijk, Melissa Horn, Beatles, Tracy Chapman, Creedence Clearwater Revival, Eagles, Metallica m.fl.

Tillsammans med vapendragaren och trubaduren Karin Gunnars bildar hon även den härligt sammansvetsad duon Karin & Kajsa som få går oberörda förbi. Under 2017 underhöll de på Tolv Stockholm under hela julbordsperioden. Duon kör moderna covers och igenkänningslåtar. Uppsättningen är två gitarrer, trumlåda och stämsång, vilket gör att det låter som ett akustiskt minicoverband. Både Karin och Kajsa har lång erfarenhet av att jobba som showartister, interagerar med publiken och får publiken att släppa loss.

Nu i sommar hade coverbandet Floor Filler Band premiär! Det består av 4 erfarna och professionella musiker. Floor Filler Band spelar moderna radiohits som får folk att dansa loss ordentligt på dansgolvet. 

Kontakta Kajsa för att prata om hur ni vill att ert evenemang ska läggas upp. Covers, egna låtar, trubadur, duo, eller coverband? Möjligheterna är i princip oändliga 😉

Välkommen att boka!

Recension

”Kajsa spelade och sjöng på vår firmafest och arrangerade dessutom ett helt fantastiskt musikquiz med en bra bredd för våra anställda! Inte bara det att Kajsa sjunger och spelar bra, hon har en talang för att entusiasmera och få med alla. Kajsa är mycket lyhörd och anpassade musik och upplägg helt efter våra önskemål. Musiken fick både unga och gamla att svänga på höfterna och vi är mycket glada och nöjda över en fantastisk kväll med henne!”

Aurora Innovation AB