Skänk så sjunger jag

Premiär på Lilla Styrbjörn Gästhamnen i Södertälje. Kajsa Larsson håller en röd gitarr i handen, ler in i kameran

Skänk så sjunger jag

Nu är det dags för välgörenhetsprojektet ”Skänk så sjunger jag” att få liv igen! Eventet öppnar på lördagen den 11 augusti med en livesändning från min facebooksida www.facebook.com/Kajsaspage och finalen går av stapeln på Södertäljefestivalens Lilla Scen lördagen den 25 augusti kl 15.15. Passa på att ge ditt bidrag och önska din låt redan innan via webben och kom till Södertälje för att få se låtarna live. Jag ska spela så många låtar som jag hinner med och kan på de 30 minuter som jag har till mitt förfogande. Mer info om hur önskningar och bidrag ska ges kommer inom kort!

Pengarna kommer att gå till FN:s flyktingorgan UNHCR. Så här skriver de på sin hemsida. ”UNHCR ger livräddande nödhjälp som tak över huvudet, mat och vatten, skyddar grundläggande mänskliga rättigheter och tar fram lösningar som ger människor på flykt en säker plats där de kan skapa en trygg framtid.”

Vill man vara med att spela med mig, sponsra med flyers till eventet eller vara på plats och hjälpa till att till exempel filma eller informera besökare nere i publiken, kan man höra av sig till mig direkt! Kontaktinformation hittar du längst ner på hemsidan.

Södertäljefestivalen arrangeras 24-26 augusti och mer information hittar du här www.sodertaljefestivalen.se

Aktuellt

Tisdag 180807 : Efter telefonmöte med Sverige för UNHCR har de erbjudit sin hjälp att försöka fixa roll-up som dekoration till scenen, och informationsblad till publiken. De skulle även kolla på möjligheten att öppna upp ett swish-nummer till insamlingen! Hur bra kan inte det bli?!

Lördag 180811: Insamlingen öppnar på https://min.sverigeforunhcr.se/fundraisers/skank-sa-sjunger-jag-2018

Kolla hur man ger en gåva och önskar en låt i Facebook- videon här

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar!