Kajsa Larsson Band på Olgas 4 december

Kajsa Larsson Band på Olgas

Kajsa Larsson Band på Olgas 4 december

Onsdag den 4 december avslutar Kajsa Larsson Band höstens jazzserie på Olgas i Södertälje. Tillsammans med Gustav Renberg kvintett bjuder Kajsa och bandet publiken på en helafton med originalmusik och familjär stämning – både Kajsa Larsson och Gustav Renberg kommer nämligen från Södertälje.

Sedan releasen av EPn ”Stories” i januari i år har Kajsa Larsson fortsatt sin bana som singersongwriter och artist med livespelningar. Hon har spelat i Södertälje, Stockholm, Strängnäs och Göteborg, och i augusti släpptes den trallvänliga singeln ”Det ska nog gå”. Under sommaren startade hon även coverbandet Floor Filler Band.

”Jag älskar att sjunga, och när jag får spela med andra musiker känner jag mig som ett barn på julafton. För mig är det verkligen en gåva att musicera, och uppleva gemenskapen som musiken skapar. Min förhoppning är att publiken också får utlopp för sina känslor, och kan känna gemenskap när de lyssnar till musiken.”

Konserten börjar kl 19.00 onsdag den 4 december på Olgas Bar, Scandic Skogshöjd i Södertälje. Biljetter köps via ticketmaster.se

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar!