Kajsa finns på 123festmusik.se

Trubadur på O'Learys Liljeholmstorget sitter på en barstol och sjunger och spelar gitarr.

Kajsa finns på 123festmusik.se

På sidan 123festmusik.se hittar du mig och en massa andra musiker. Där kan man lägga upp en egen annons ifall man söker musiker eller band, eller ta kontakt direkt med den musiker man söker. Sidan finns till för att underlätta när man som musiker söker spelningar eller när man som privatperson eller företag söker musiker.

Ifall du vill anlita mig som musiker kan du kontakta mig via telefon, mail eller fylla i kontaktformuläret här nedan. Du måste inte gå via 123festmusik, men kan göra det ifall du vill. Om jag har spelat hos er och ni vill lämna en recension får ni jättegärna göra det genom 123festmusik, på så vis hjälper ni mig att komma högre upp i sökningar!

Länk till 123festmusik.se

/ Kajsa

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar!