Everytime We Touch – Cascada (Cover) brudvals

Everytime We Touch – Cascada (Cover) brudvals

Video från YouTube där jag sjunger Everytime We Touch – Cascada (Cover) brudvals.

2011 blev jag tillfrågad om jag kunde göra en brudvals av Cascadas ”Everytime We Touch”. Spela piano och spela in och allt… ”Skulle jag? Spela fint plinki-plockar-piano, producera i studio och omvandla en 4-taktare till en vals??” tänkte jag. Ja det skulle jag.

Använder ni inspelningen på ert bröllop får ni gärna tagga mig på sociala medier! Det vore så roligt att få ta del av det! / Kajsa

Instagram: @kaisr

www.facebook.com/Kajsaspage (Kajsa Larsson’s page)

Låtskrivare: S. Mackillop / M. Reilly / P. Risavy

Sång & piano: Kajsa Larsson

Arr: Kajsa Larsson, Johan Hedeland

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar!