Kajsa Larsson at World Musicathon 2021 6 june 12pm

Info

TId: juni 06, 2021 12:00
Typ av event: Eget material
Organized By: https://wonderjam.live

Om Turnén

World Musicathon 2021

Söndagen den 6 juni kl 12.00 deltar Kajsa i en livestreamad konsert under World Musicathon. Eventet börjar 4 juni och pågår sedan i minst 9 dagar med livemusik nonstop. World Musicathon samlar musiker från hela världen och tillsammans satsar man på att slå världsrekord i den längsta livestreamade konserten någonsin.

Det blir bara originalmusik där jag har skrivit de flesta av låtarnas text och musik själv. För dig som är ny för min musik rör sig stilen över lite olika genrer, men i stora drag får jag inspiration från visa, pop, soul, och country. Eftersom jag har en hel timma på mig ger det mig chansen att spela såna låtar som jag brukar lämna därhän annars. Ser fram emot att spela några av mina äldre låtar igen! Jag tar med mig både gitarr och elpiano för att kunna variera lite i ljudbilden under konserten. 

Till eventets hemsida: www.worldmusicathon.com

Livestreamas från facebook samt från singlemusic.  Evenemanget är gratis via facebook. Betalalternativ för att stötta det medverkande finns via https://www.singlemusic.com där tittaren får ta del av behind-the-scenes utöver konserterna. Biljettpriset är då 8€. Inkomsterna kommer att delas lika över alla deltagande musiker.

Dela på sociala medier