En god sång förlänger livet!

Om Kajsa Larsson

Kajsa är singer songwriter och trubadur. Med gitarr och piano blandar hon sina unika originallåtar med moderna och klassiska pop- och vispärlor. Rösten rör sig i ett spektrum från sprött till kraftfullt, från sårbar till lekfull. Tempot och repertoar anpassas efter tillfälle och önskemål.

Född och uppvuxen i Södertälje. Under uppväxten spelade jag tvärflöjt, dansade och sjöng i körer. Efter gymnasiet utbildade jag mig på Balettakademiens musikaldansarlinje i Stockholm och 2005 började jag frilansa som showartist. Under utbildningens tuffa år brukade jag slappna av hemma genom att spela piano och sjunga. Jag tog aldrig några pianolektioner utan lärde mig själv genom att hitta på egna melodier och sätta ihop ackord, och det var så mitt intresse för låtskriveri började. Ibland hände det att jag plinkade på min gamla gitarr också, och när jag fick jobb på Mallorca 2011 kände jag att det var dags att skaffa en riktig gitarr som jag kunde ta med upp på scen.

2011 flyttade jag till Göteborg och utbildad mig till logoped. Under en period kände jag mig less på mina egna låtar och började istället rikta in mig på att spela andras låtar. Jag fick sällskap av studiekompisen Jesper Zackariasson, som glatt kompade mig på gitarr och till och med var med och satte ackord till några av mina melodier. 2012-2013 gjorde jag ett Erasmus-utbytes år i Murcia i Spanien och kom i kontakt med en massa härliga musiker och som fick intresset för låtskriveriet att växa igen.

Sedan början av 2017 är jag tillbaka i Södertälje och försöker bekanta mig med min egen hemstad igen. Kärleken till musiken blommar än och i höstas tog jag äntligen  steget till att starta min egen firma.

Oavsett anledning till varför du är här, önskar jag dig hjärtligt välkommen till min sida och min lilla värld. Tveka inte att höra av dig med kommentarer eller frågor!

 

Välkommen!

E-mail: kajsa@kajsa-larsson.se

+46 (0) 73-977 19 72

Följ mig: